0

Trailer 2018 Ereveld Vol Leven

Regisseur en producent Dennis Brussaard maakte deze videotrailer uit de honderden video opnamen die in de afgelopen 4 jaar door hem en zijn team zijn gemaakt. Samen met Nathalie Toisuta van Media Luna werkt hij dit spannende en nieuwe herdenkingsconcept uit om te kijken of met het (systemisch) neerzetten van mensen van dezelfde leeftijd bij de graven, de beleving van het herdenken zou versterken. Dankzij de inzet van onze vrienden en partners konden we ieder jaar weer groeien en verder ontwikkelen.

Ten eerste onze partner de Oorlogsgravenstichting. Zij beheren de erevelden met grote zorg en lieten ons toe tot deze bijzondere beladen locaties. Gel Flieringa bedankt voor jouw moed om dit idee te omarmen en Theo Vleugels wat fijn en prachtig dat jij als opvolger (directeur) dit idee direct hebt omarmd!

Helene, Roel, Johan, Henk en alle medewerkers van de Oorlogsgravenstichting: Wat hebben we samen mooie ambities op het gebied van herdenken, jongeren betrekken bij de erevelden en het educatieve traject!

Tina Willekes-Scoon ook geweldig bedankt voor jouw zorgvuldige begeleiding van de nabestaanden. En Morten Hjort voor jouw bijdrage over het secuur inzetten van de systemische principes en Joke Goudswaard voor jouw mooie gedichten en betrokkenheid bij ons wel en wee.

En natuurlijk alle nabestaanden die hun verhaal willen delen maar ook tegelijkertijd een avontuur instappen. Het zijn teveel namen om hier te noemen, maar als je op deze website kijkt zie je allemaal hun betrokkenheid.

Dankzij de grote steun van het vfonds en Nationaal Comité 4 en 5 mei krijgen we budget om al onze plannen en ideeën verder te ontwikkelen. Grote dank hiervoor en natuurlijk aan iedereen die zijn of haar steen(tje) bijdraagt. Zonder dit zou Ereveld Vol Leven nooit ontwikkeld kunnen worden.

Zonder mensen tekort te willen doen: iedereen brengt zijn/haar talenten en inspiratie in en daarom zijn we ervan overtuigd dat Ereveld Vol Leven van ons allemaal is!

Dennis Brussaard

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top